Sähkötyöturvallisuus, Oulu

Hakuaika päättynyt

11.08.2014

Ajankohta

14.8.2014

Toteutustapa

Koulutus kestää yhden päivän klo 8.00–15.30 ja se järjestetään Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen tiloissa osoitteessa Kotkantie 3, Oulu.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sähköalan töitä tekeville henkilöille: työnjohto-, käyttötoiminta-, suunnittelu-, opetus- ja muissa alan asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt.

Sisältö

Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 sisältää sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus on päivitettävä viimeistään viiden vuoden välein. Koulutus voidaan päivittää ennen määräajan umpeutumista kertauskoulutuksella. Koulutuksessa on lopputentti, jolla tarkastetaan henkilön tiedot sähköturvallisuusasioissa. Hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat sähköturvallisuuskortin.

Osallistumismaksu

280 €/osallistuja, sisältäen koulutusmateriaalin, kortin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.

Lisäksi 17 € (Liikenteen turvallisuusviraston rekisteröintimaksu) mikäli osallistut koulutuspäivään, josta merkintä on mahdollista saada. Katso lisätietoa ”Ajankohta” – ja ”Toteutustapa” – osioista yllä.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu koulutukseen sivun alareunassa olevalla sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa ilmoittautumisesta saat toimistostamme p. 08 558 47711 tai asiakaspalvelu(a)oakk.fi. Mahdollinen osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa toimistoomme viikkoa ennen koulutuksen alkua. Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Lisätietoja

Kouluttaja Edvin Honkanen, p. 044 703 7895 tai edvin.honkanen(a)oakk.fi

Koulutuspäällikkö Tuomo Tornberg (4.8.2014 alkaen), p. 044 703 7822 tai tuomo.tornberg(a)oakk.fi

Takaisin edelliselle sivulle