Säiliökuljetuksen erikoiskurssi (ES), Oulu

Hakuaika päättynyt

12.09.2014

Ajankohta

18.–19.9.2014

Pääsyvaatimukset

Koulutus on suunnattu autonkuljettajille, jotka ovat tekemisissä vaarallisten aineiden kuljetusten kanssa. Vaatimuksena on vähintään B-luokan ajokortti sekä voimassaoleva ADR-perusajolupa.

Toteutustapa

Koulutus tapahtuu päiväkoulutuksena klo 8.00–15.00. Huom! Katso koulutuspaikan osoite saamastasi kutsusta.

Tavoite

Autonkuljettajilta vaaditaan ADR-ajolupa mikäli he kuljettavat vaarallisia aineita yli sallittujen vähimmäismäärien. Ajoluvan saaminen edellyttää koulutusta ja hyväksytysti suoritettua loppukoetta.

Liikenteen turvallisuusvirasto myöntää ajoluvan viideksi vuodeksi ja se on uudistettava ennen sen voimassaoloajan päättymistä täydennys-koulutuksessa. Ajolupa on voimassa sekä kotimaisissa että kansainvä-lisissä kuljetuksissa.

Täydennyskoulutuksella uudistetaan perus- tai säiliöajolupa. Koulutuk-sessa päivitetään kuljettajaa, kalustoa ja kuljetusta koskevat ADR- määräykset. Täydennyskoulutus ja sitä vastaava koe on suoritettava ennen perus- tai säiliöajoluvan voimassaolon päättymistä.

Sisältö

  • Vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyvä lainsäädäntö
  • Toiminta vaara- ja onnettomuustilanteissa
  • Onnettomuuksien ja ympäristövahinkojen vähentäminen

Kustannukset

Opiskelijamaksu 220 € + alv 24%. Lisäksi laskutamme viranomaiskulut (Ajovarman ajolupa 40 € ja ajolupakoe, säiliö 53 €).

Hinta sisältää koulutuksessa käytettävän oppikirjan.

Peruutus

Mahdollinen osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa toimistoomme viikkoa ennen koulutuksen alkua. Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Mikäli koulutukseen ilmoittautuu vähemmän kuin 10 opiskelijaa, pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää se toiseen ajankohtaan.

Yhteyshenkilö

Kouluttaja Jussi Kangasmaa, p. 044 703 7900, jussi.kangasmaa(a)oakk.fi

Takaisin edelliselle sivulle