Talotekniikan täydennyskoulutus

Hakuaika päättynyt

17.09.2017

Ajankohta

25.9.2017, koulutuksen kesto 100 pv

Huom, muutama paikka vapaana! Hakuaikaa jatkettu, paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on talotekniikan ammattiosaamisen täydentäminen ja työllistyminen koulutuksen jälkeen alan työtehtäviin.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on koulutus tai työkokemusta rakennusalalta tai ovat kiinnostuneita alasta ja jotka soveltuvat koulutukseen ja tavoiteammatissa toimimiseen.

Lisätiedot

Koulutus koostuu teoriaopinnoista, etäopetuksesta, käytännön harjoitteista todellisissa työtehtävissä sekä työssäoppimisesta. Koulutuksen alussa opiskelijoiden lähtötilanne ja opiskeluvalmiudet kartoitetaan ja jokaiselle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma.

Sisältö:
– Orientoivat opinnot sekä lupa- ja korttikoulutukset
– Ohutlevytyöt/rakennuspeltityöt
– IV-koneiden huolto
– IV-mittaus ja -tasapainotus
– IV-korjausrakentaminen
– IV-järjestelmien asennukset
– Työssäoppiminen

Koulutuksen kesto on 100 pv, josta työssäoppimista 40 pv.

Lisätietoja koulutuksesta: Kouluttaja Ari Kurtti, 044 703 7817, ari.kurtti(a)oakk.fi.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle