Taloushallinnon täydennyskoulutus monimuoto-opiskeluna, Raahe

Hakuaika päättynyt

31.08.2016

Ajankohta

28.09.2016, kesto 80 päivää

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on syventää ja kehittää opiskelijoiden taloushallinnon ja palkkahallinnon osaamista vastaamaan työelämän tarpeita.
Koulutuksen kohderyhmänä on TE-toimiston asiakkaat. Koulutus soveltuu esimerkikisi kaupallisen alan peruskoulutuksen tai riittävän alan työkokemuksen omaaville henkilöille, joilla on tietotekniikan perustaidot. Valinnaiset opintokokonaisuudet mahdollistavat oman osaamisen syventämisen ja kehittämisen palkanlaskennan ja/tai ns. talousassistentin työtehtäviin.

Koulutuksesta on infotilaisuus 15.8.2016 klo 10, osoitteessa Kasarmintie 8H, Oulu. Mikäli haluat osallistua infotilaisuuteen etäyhteydellä, ilmoittau tilaisuuteen alla olevan linkin kautta 8.8.2016 mennessä. https://www.webropolsurveys.com/S/3B9EB8F4302BE3D1.par

Lisätiedot

Koulutus muodostuu tietopuolisesta osuudesta (lähi- ja etäopiskelua) ja työssäoppimisesta. Tietopuolinen opiskelu suunnitellaan jokaiselle opiskelijalle erikseen ja sen kesto riippuu opiskelijan valitsemista moduuleista.
Lähiopetus tapahtuu pääasiassa verkko-opintoina. Koulutuksessa on kaksi ns. työpajapäivää, joissa opiskelijoita ohjataan henkilökohtaisesti oppimisessa ja etätehtävien tekemisessä. Etäopiskelupäivinä opiskelija tutustuu ennakkoon seuraavien lähipäivien aiheisiin tai hän syventää osaamistaan lähiopetukseen liittyvien etätehtävien avulla.

Koulutus muodostuu tietopuolisesta osuudesta ja työssäoppimisesta. Tietopuolinen osuus koostuu vaihtoehtoisista moduuleista:
· Moduuli A: Orientoivat opinnot ja uraohjaus
· Moduuli B: Asiakaspalvelu taloushallinnon alalla
· Moduuli C: Taloushallinnon englanti
· Moduuli D: Taloushallinnon ruotsi
· Moduuli E: Taloushallinnon raportointi
· Moduuli F: Sähköisen taloushallinnon hyödyntäminen
· Moduuli G: Palkanlaskenta
· Moduuli H: Laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen
· Moduuli I: Ostoreskontran hoitaminen
· Moduuli J: Budjetointi
· Moduuli K: Hinnoittelu
· Moduuli L: Työssäoppiminen

Työssäoppimista on vähintään 40 päivää, riippuen opiskelijan tietopuolisten opintojen määrästä.

Lisätietoja koulutuksen toteutuksesta saa kouluttajalta: Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/ Katja Vanhanen katja.vanhanen@oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Merikatu 2, Raahe

Koulutuspaikkoja

4

Takaisin edelliselle sivulle