Taloushallinnon täydennyskoulutus monimuoto-opiskeluna, Ylivieska

Ajankohta

10.04.2017, kesto 80 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on syventää ja kehittää opiskelijoiden taloushallinnon ja palkkahallinnon osaamista vastaamaan työelämän tarpeita.
Koulutuksen kohderyhmänä on TE-toimiston asiakkaat. Koulutus soveltuu esimerkikisi kaupallisen alan peruskoulutuksen tai riittävän alan työkokemuksen omaaville henkilöille, joilla on tietotekniikan perustaidot. Valinnaiset opintokokonaisuudet mahdollistavat oman osaamisen syventämisen ja kehittämisen palkanlaskennan ja/tai ns. talousassistentin työtehtäviin.

Lisätiedot

Koulutus muodostuu tietopuolisesta osuudesta (lähi- ja etäopiskelua) ja työssäoppimisesta. Tietopuolinen opiskelu suunnitellaan jokaiselle opiskelijalle erikseen ja sen kesto riippuu opiskelijan valitsemista moduuleista.
Lähiopetus tapahtuu pääasiassa verkko-opintoina. Koulutuksessa on kaksi ns. työpajapäivää, joissa opiskelijoita ohjataan henkilökohtaisesti oppimisessa ja etätehtävien tekemisessä. Etäopiskelupäivinä opiskelija tutustuu ennakkoon seuraavien lähipäivien aiheisiin tai hän syventää osaamistaan lähiopetukseen liittyvien etätehtävien avulla.

Koulutus muodostuu tietopuolisesta osuudesta ja työssäoppimisesta. Tietopuolinen osuus koostuu vaihtoehtoisista moduuleista:
· Moduuli A: Orientoivat opinnot ja uraohjaus
· Moduuli B: Asiakaspalvelu taloushallinnon alalla
· Moduuli C: Taloushallinnon englanti
· Moduuli D: Taloushallinnon ruotsi
· Moduuli E: Taloushallinnon raportointi
· Moduuli F: Sähköisen taloushallinnon hyödyntäminen
· Moduuli G: Palkanlaskenta
· Moduuli H: Laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen
· Moduuli I: Ostoreskontran hoitaminen
· Moduuli J: Budjetointi
· Moduuli K: Hinnoittelu
· Moduuli L: Työssäoppiminen

Työssäoppimista on vähintään 40 päivää, riippuen opiskelijan tietopuolisten opintojen määrästä.

Lisätietoja koulutuksen toteutuksesta saa kouluttajalta: Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/ Katja Vanhanen katja.vanhanen@oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Koulutuspaikan osoite

Närhitie 2, Ylivieska

Koulutuspaikkoja

3

Takaisin edelliselle sivulle