Telineasentajan koulutus

Hakuaika päättynyt

10.10.2016

Ajankohta

26.09.2016, kesto 60 pv

Kuvaus

Koulutuksen vapaa paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.
Koulutuksen tavoitteena on valmistaa telinerakentajia alueen työvoimatarpeisiin. Koulutuksessa syvennetään aiemmin hankittua alan ammatillista osaamista ja laajennetaan osaamista telinerakentamiseen

Koulutuksen kohderyhmänä on TE-toimiston asiakkaat, joilla on soveltuvuus alan työtehtäviin ja joilla on aiemmin hankittua alan koulutusta tai työkokemusta.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:
Orientoivat opinnot
Korttikoulutukset: työturva, tulityö, rataturvallisuus, tieturva 1, henkilönostin
Telineasentajan sertifiointi
Telinetyöharjoitteet
Työssäoppinen

Lisätietoja saa kouluttajalta: Edvin Honkanen p. 044 7037895 Oulun aikuiskoulutuskeskus Oy:

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle