Telineasentajan koulutus

Ajankohta

12.12.2017, kesto 60 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on valmistaa telinerakentajia alueen työvoimatarpeisiin. Koulutuksessa syvennetään aiemmin hankittua alan ammatillista osaamista ja laajennetaan osaamista telinerakentamiseen

Koulutuksen kohderyhmänä on TE-toimiston asiakkaat, joilla on soveltuvuus alan työtehtäviin ja joilla on aiemmin hankittua alan koulutusta tai työkokemusta.

Lisätiedot

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Orientoivat opinnot
Korttikoulutukset: työturva, tulityö, rataturvallisuus, tieturva 1, henkilönostin
Telineasentajan sertifiointi
Telinetyöharjoitteet
Työssäoppiminen

Lisätietoja saa kouluttajalta: Matti Mustonen, Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy, etunimi.sukunimi@oakk.fi

Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, "Koulutushakemusteni tilanne" -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle