Tieturva1 -lupakorttikoulutus

Ajankohta

16.03.2016, kesto 1 pv

Kuvaus

Kohderyhmä: Työttömät työnhakijat, joiden työllistyminen edellyttää Tieturva1 -lupakorttia. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Voit skannata todistuksen osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi tai tuoda todistusTE-toimiston infopisteeseen tai postittaa se osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Torikatu 34–40, 90100 Oulu. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

Tästä koulutuksesta on mahdollisuus saada merkintä Liikenteen turvallisuusviraston ammattipätevyysrekisteriin.
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa yhden päivän kestävä peruskurssi, joka päättyy kokeeseen. Hyväksytysti kokeen läpäisseille annetaan todistus, joka on voimassa viisi vuotta. Kohderyhmää ovat henkilöt, jotka osallistuvat tiellä tehtävään tienpitoon liittyvään työhön, tie- ja päällystysmateriaaleja kuljettavan auton kuljettajat, työkoneen kuljettajat yleisellä tiellä tehtävässä työssä ja tiehallinnon tarkastus- ja valvontatehtävässä toimivat.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
Riskit tiellä työskentelyssä ja niiden tunnistaminen
Miten huolehdin muun tienkäyttäjän turvallisuudesta
Miten huolehdin omasta ja muiden työntekijöiden turvallisuudesta

Koulutuksen kokonaiskesto on 1 päivä.

Lisätietoja koulutuksesta saat koulutuksen järjestäjältä, Oulun Aikuiskoulutuskeskus, kouluttaja Jussi Kangasmaa, s-posti jussi.kangasmaa@oakk.fi tai p. p 044 703 7900.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Konetie 15, Oulu

Koulutuspaikkoja

8

Ryhmät

Järjestämme koulutuksia myös ryhmille, pyydä tarjous:
Jätä tarjouspyyntö

Takaisin edelliselle sivulle