Tulityökorttikoulutus

Ajankohta

01.06.2017, kesto 1 pv

Kuvaus

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joiden työllistymisen tai työllistymistä edistävään palveluun pääsyn edellytyksenä on voimassa oleva tulityökortti. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Koulutukseen voidaan hyväksyä myös TE-toimiston asiakkaita, joilla ei ole työnantajan todistusta. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa [a] te-toimisto.fi tai tuo TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Torikatu 34-40, 90100 Oulu. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ko.lupa.

Kevään 2017 tulevat koulutukset: 13.6, ja 29.6.2017.

Lisätiedot

Koulutuksen tavoitteena on tulityökortin suorittaminen tai uusiminen.

SISÄLTÖ:
Vahinkoesimerkit, vaarat ja palojen aiheuttajat
Suojautumistoimenpiteet
Suojeluohjeet
Vastuu ja vartiointi
Turvalaitteet ja varusteet
Käytettävät kaasut
Toiminta alkutilanteessa, avun hälyttäminen ja alkusammutus
Alkusammutus ja turvatoimenpideharjoitukset
Kirjallinen kuulustelu

Koulutuksen kesto on 8 h.

Lisätietoja koulutuksesta:
Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/ kouluttaja Leinonen Pekka, puh. 044-7037794.
Niina Nissinen, niina.nissinen@oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle