Tulityökorttikoulutus

Hakuaika päättynyt

21.11.2017

Ajankohta

28.11.2017, kesto 1 pv

Kuvaus

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joiden työllistymisen tai työllistymistä edistävään palveluun pääsyn edellytyksenä on voimassa oleva tulityökortti. Koulutuksen tavoitteena on tulityökortin suorittaminen tai uusiminen.

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen, mutta koulutukseen voidaan hyväksyä myös TE-toimiston asiakkaita, joilla ei ole työnantajan todistusta. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa[a]te-toimisto.fi tai tuo TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Torikatu 34-40, 90100 OULU. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
Vahinkoesimerkit, vaarat ja palojen aiheuttajat
Suojautumistoimenpiteet
Suojeluohjeet
Vastuu ja vartiointi
Turvalaitteet ja varusteet
Käytettävät kaasut
Toiminta alkutilanteessa, avun hälyttäminen ja alkusammutus
Alkusammutus ja turvatoimenpideharjoitukset
Kirjallinen kuulustelu

Koulutuksen kesto on 8 h.

Lisätietoja koulutuksesta:
Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/ kouluttaja Leinonen Pekka, puh. 044 703 7794.
Niina Nissinen, niina.nissinen@oakk.fi

Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, "Koulutushakemusteni tilanne" -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta[at]te-toimisto.fi

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle