Tulityökorttikoulutus

Ajankohta

31.10.2017, kesto 1 pv

Kuvaus

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joiden työllistymisen tai työllistymistä edistävään palveluun pääsyn edellytyksenä on voimassa oleva tulityökortti. Koulutuksen tavoitteena on tulityökortin suorittaminen tai uusiminen.

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen, mutta koulutukseen voidaan hyväksyä myös TE-toimiston asiakkaita, joilla ei ole työnantajan todistusta. Skannaa todistus osoitteeseen tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa[a]te-toimisto.fi tai tuo TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Torikatu 34-40, 90100 OULU. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

Syksyn seuraavat koulutuspäivät: 14.11. ja 28.11.2017.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Vahinkoesimerkit, vaarat ja palojen aiheuttajat

Suojautumistoimenpiteet

Suojeluohjeet

Vastuu ja vartiointi

Turvalaitteet ja varusteet

Käytettävät kaasut

Toiminta alkutilanteessa, avun hälyttäminen ja alkusammutus

Alkusammutus ja turvatoimenpideharjoitukset

Kirjallinen kuulustelu

Koulutuksen kesto on 8 h.

Lisätietoja koulutuksesta:

Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/ kouluttaja Leinonen Pekka, puh. 044 703 7794.

Niina Nissinen, niina.nissinen@oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi –palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi –palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle