Työelämän suomea tekniikan ja logistiikan aloille

Ajankohta

27.03.2017, kesto 60 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on parantaa suomen kielen taitoa ja lisätä opiskelijan valmiuksia työskennellä suomalaisessa työyhteisössä tekniikan ja logistiikan aloilla. Tekniikan alan painotus kohdentuu rakennus-, kiinteistöpalvelu- ja metallialoille.

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston maahanmuuttajataustaiset asiakkaat, jotka ovat suorittaneet kotoutumiskoulutuksen tai joilla on vastaava kielitaito. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden työllistymistä edistetään suomen kielen jatko-opinnoilla ja työelämäpainotteisella kielen oppimisella.

Lisätiedot

Sisältö:
-Työelämän suomen kieli (sanasto ja viestintä) (15 pv)
-Orientoituminen ammatillisiin opintoihin (9 pv)
-Työelämäjakso (HOPSin mukaan) (25 pv)
-Oppituki suomen kieleen (5 pv)
-Kortti- ja lupakoulutukset (HOPSin mukaan) (5 pv)
-Työelämän pelisäännöt (1 pv)

Koulutuksen kesto on yhteensä 60 päivää, josta lähiopetusta on 31 päivää, etäopetusta 4 päivää ja työssäoppimista 25 päivää.

Lisätietoja koulutuksesta saat koulutuksen järjestäjältä:

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle