Työelämän suomea tekniikan ja logistiikan aloille

Ajankohta

29.08.2016, kesto 60 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on parantaa suomen kielen taitoa ja lisätä opiskelijan valmiuksia työskennellä suomalaisessa työyhteisössä tekniikan ja logistiikan aloilla.

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston maahanmuuttajataustaiset asiakkaat, jotka ovat suorittaneet kotoutumiskoulutuksen tai joilla on vastaava kielitaito. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden työllistymistä edistetään suomen kielen jatko-opinnoilla ja työelämäpainotteisella kielen oppimisella.

Lisätiedot

Sisältö:
-Työelämän suomen kieli (sanasto ja viestintä) (15 pv)
-Orientoituminen ammatillisiin opintoihin (9 pv)
-Työelämäjakso (HOPSin mukaan) (25 pv)
-Oppituki suomen kieleen (5 pv)
-Kortti- ja lupakoulutukset (HOPSin mukaan) (5 pv)
-Työelämän pelisäännöt (1 pv)

Koulutuksen kesto on yhteensä 60 päivää, josta lähiopetusta on 31 päivää, etäopetusta 4 päivää ja työssäoppimista 25 päivää.

Lisätietoja koulutuksesta saat koulutuksen järjestäjältä: Merja Saartoala puh 044 703 7852, merja.saartoala@oakk.fi.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

0

Takaisin edelliselle sivulle