Työllisty metallialalle!

Ajankohta

03.04.2017, kesto 120 pv

Kuvaus

Metallialan yritykset tarvitsevat jatkuvasti monipuolisia työntekijöitä yrityksiinsä. Kouluttaudu nyt täydennyskoulutuksen kautta metallialan työtehtäviin!

Koulutuksen tavoitteena on kone- ja metallialan ammattiosaamisen täydentäminen yritysten työllistämistarpeiden mukaisesti ja työllistyminen alan työtehtäviin. Koulutuksen jälkeen opiskelija hallitsee kone- ja metallialan valmistustekniikoita työmarkkinoiden tarpeita vastaavasti.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat alan koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin. Koulutukseen valitaan kone- ja metallialan aiempaa ammatillista peruskoulutusta tai työkokemusta omaavia TE-toimiston asiakkaita, jotka voivat täydennyskoulutuksella päivittää osaamisensa yritysten työllistämistarpeita vastaaviksi.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö on suunniteltu työelämälähtöisesti yhteistyöyritysten kanssa. Koulutuspalettiin on valittu ne koulutukset ja osaamisalat, joista kone- ja metallialan eri yrityksiltä saadun tiedon mukaan on tällä hetkellä suurin puute. Henkilökohtaistamisen tuloksena opiskelija voi valita koulutuspaletilta sopivan metallialan osa-alueen.

Koulutukseen sisältyy lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista. Koulutuksen ammatillinen osa kostuu ammatissa tarvittavien erilaisten lupakorttien suorittamisesta, metallialalla vaadittavien teorioiden ja käytäntöjen hallitsemisesta sekä yrityksessä tapahtuvasta työssäoppimisesta.

Koulutuspaletin sisältötarjonta
– Manuaalikoneistus
– Kunnossapito, kokoonpano ja instrumentointi
– NC-sorvaus
– NC-jyrsintä
– Kipinätyöstö
– CAM-ohjelmointi
– Levytyökoneiden käyttö ja ohjelmointi
– Hitsausmenetelmät mustalle ja kirkkaalle (useita)
– Alumiinin hitsaus

Koulutusaika on enintään 120 pv, tarkoituksenmukainen koulutusaika määräytyy laaditun henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman pohjalta. Työssäoppimisjakson pituus vaihtelee opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja yritysten tarpeiden mukaisesti. Kaikkiin yli 20 päivän koulutuksiin sisältyy tulityö-, työturva- ja EA1-kulutukset.

Lisätietoja koulutuksesta: Kouluttaja Martti Hautamäki, p 044 703 7708

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

14

Takaisin edelliselle sivulle