Työmaajohdon koulutus rakennus- ja infra-aloille

Ajankohta

20.02.2017, kesto 100 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on parantaa osallistujien valmiuksia toimia työnjohtotehtävissä suurhankkeiden ympäristössä toteutettavissa rakennushankkeissa. Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on soveltuvuus esimiestehtäviin ja joilla on aiemmin hankittua koulutusta ja työkokemusta rakennus- tai infra-alalta.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:
– Orientoivat opinnot seikä lupa- ja korttikoulutukset (24 pv)
– Sopimustekniikka ja määräykset (5 pv)
– Esimies- ja neuvottelutaidot (3 pv)
– Työturvallisuus ja ympäristön suojelu (3 pv)
– Suunnitelmien hallinta (5 pv)
– Tehtäväsuunnittelu ja tuotannon ohjaus (8 pv)
– Kustannussuunnittelu ja tehokkuus (6 pv)
– Ajallinen suunnittelu ja valvonta (2 pv)
– Laadunohjaus (4 pv)
– Työssäoppiminen (40 pv)

Lisätietoja saa kouluttajalta: Oulun aikuiskoulutuskeskus Oy: Jouko Pulkka p. 044-703 77729 ja Eemeli Kiviniemi p. 044-703 7918.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle