Työmaajohdon koulutus rakennus- ja infra-aloille

Hakuaika päättyy

11.10.2017

Ajankohta

30.10.2017, koulutuksen kesto 100 pv

Infotilaisuus tiistaina 3.10.2017 klo 12-14. Paikka: Oulun Aikuiskoulutuskeskus, Kotkantie 3, ovi A9, luokka A9-903.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on parantaa osallistujien valmiuksia toimia työnjohtotehtävissä suurhankkeiden ympäristössä toteutettavissa rakennushankkeissa. Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on soveltuvuus esimiestehtäviin ja, joilla on aiemmin hankittua koulutusta ja työkokemusta rakennus- tai infra-alalta.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:
– Orientoivat opinnot sekä lupa- ja korttikoulutukset (24 pv)
– Sopimustekniikka ja määräykset (5 pv)
– Esimies- ja neuvottelutaidot (3 pv)
– Työturvallisuus ja ympäristön suojelu (3 pv)
– Suunnitelmien hallinta (5 pv)
– Tehtäväsuunnittelu ja tuotannon ohjaus (8 pv)
– Kustannussuunnittelu ja tehokkuus (6 pv)
– Ajallinen suunnittelu ja valvonta (2 pv)
– Laadunohjaus (4 pv)
– Työssäoppiminen (40 pv)

Lisätietoja koulutuksesta: Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy, Edvin Honkanen, edvin.honkanen(a)oakk.fi.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle