Työturvallisuuskorttikoulutus

Ajankohta

27.06.2017, kesto 1 pv

Kuvaus

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joiden työllistymisen tai työllistymistä edistävään palveluun pääsyn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuslupa. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita joilla on työnantajan todistus työllistymisestä tai työkokeiluun pääsystä koulutuksen jälkeen. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa [a] te-toimisto.fi tai tuo TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Valtakatu 4, 84100 Ylivieska. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Koulutukset jatkuvat elokuussa 2017.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:
Työturvallisuuuden kehittämiseksi teollisuuden yhteisillä työpaikoilla on kehitetty valtakunnallinen menettelytapa, josta käytetään nimitystä työturvallisuuskorttikoulutus. Koulutus sisältää koulutusaineiston, yhden päivän kurssin, kirjalliseen kokeen ja työturvallisuuskortin.

Koulutuksen kesto on 8 h, klo 8.00 – 16.00.

Lisätietoja koulutuksesta:
Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/kouluttaja Leinonen Pekka, puh. 044-703 7794.
Niina Nissinen, niina.nissinen@oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, luentosali B6, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle