Työturvallisuuskorttikoulutus

Hakuaika päättynyt

13.12.2017

Ajankohta

20.12.2017, kesto 1 pv

Kuvaus

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joiden työllistymisen tai työllistymistä edistävään palveluun pääsyn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuslupa.

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä tai työkokeiluun pääsystä koulutuksen jälkeen. Koulutukseen voidaan kuitenkin valita myös hakijoita, joilla ei ole työnantajan todistusta. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa[at]te-toimisto.fi tai tuo TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Torikatu 34-40, 90100 OULU. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
Työturvallisuuuden kehittämiseksi teollisuuden yhteisillä työpaikoilla on kehitetty valtakunnallinen menettelytapa, josta käytetään nimitystä työturvallisuuskorttikoulutus. Koulutus sisältää koulutusaineiston, yhden päivän kurssin, kirjalliseen kokeen ja työturvallisuuskortin.

Koulutuksen kesto on 8 h, klo 8.00 – 16.00.

Lisätietoja koulutuksesta:
Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/kouluttaja Leinonen Pekka, puh. 044 703 7794 tai Niina Nissinen, etunimi.sukunimi@oakk.fi
Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n (OAKK) koulutustoiminta siirtyy Oulun seudun ammattiopiston toteuttamaksi 1.1.2018 alkaen.

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN
Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, "Koulutushakemusteni tilanne" -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta[at]te-toimisto.fi

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

20

Takaisin edelliselle sivulle