Työturvallisuuskorttikoulutus

Ajankohta

07.11.2017, kesto 1 pv

Kuvaus

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joiden työllistymisen tai työllistymistä edistävään palveluun pääsyn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuslupa.

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä tai työkokeiluun pääsystä koulutuksen jälkeen. Koulutukseen voidaan kuitenkin valita myös hakijoita, joilla ei ole työnantajan todistusta. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa[at]te-toimisto.fi tai tuo TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Torikatu 34-40, 90100 OULU. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

Tulevat työturvallisuuskorttikoulutukset: 21.11. ja 12.12.2017.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Työturvallisuuuden kehittämiseksi teollisuuden yhteisillä työpaikoilla on kehitetty valtakunnallinen menettelytapa, josta käytetään nimitystä työturvallisuuskorttikoulutus. Koulutus sisältää koulutusaineiston, yhden päivän kurssin, kirjalliseen kokeen ja työturvallisuuskortin.

Koulutuksen kesto on 8 h, klo 8.00 – 16.00.

Lisätietoja koulutuksesta:

Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/kouluttaja Leinonen Pekka, puh. 044 703 7794 tai Niina Nissinen, etunimi.sukunimi@oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle