Työturvallisuuskorttikoulutus, peruskurssi

Hakuaika päättynyt

06.06.2014

Ajankohta

10.6.2014 (ei mahdollisuutta saada merkintää Liikenteen turvallisuusviraston ammattipätevyysrekisteriin)

Toteutustapa

Koulutus kestää yhden päivän klo 8.00 – 15.30. Huom! Katso koulutuspaikan osoite saamastasi kutsusta.

Huom! Järjestämme Työturvallisuuskorttikoulutuksia, joista on mahdollisuus saada merkintä Liikenteen turvallisuusviraston ammattipätevyysrekisteriin. Tästä koulutuspäivästä sitä ei ole mahdollista saada, katso kaikki alkavat koulutuksemme, ja valitse halutessasi koulutuspäivä, josta merkkinän saaminen on mahdollista.

Kohderyhmä

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskortin.

Tavoite

Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on

  • parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä
  • tukea työnopastusta yhteisillä työpaikoilla
  • antaa perustietoa työsuojelusta
  • vähentää eri tilaajien antamaa päällekkäistä koulutusta
  • herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseen
  • pyrkiä vähentämään työtapaturmia ja vaaratilanteita

Lisätietoja: www.tyoturvallisuuskortti.fi

Sisältö

Työturvallisuuden kehittämiseksi teollisuuden yhteisillä työpaikoilla on kehitetty valtakunnallinen menettelytapa, josta käytetään nimitystä työturvallisuuskorttikoulutus. Menetelmän kehitystyöhön on teollisuusyritysten lisäksi osallistunut työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden edustajia. Koulutus sisältää koulutusaineiston, yhden päivän kurssin, kirjallisen kokeen ja työturvallisuuskortin. Käytäntö astui voimaan teollisuudessa vuoden 2003 alusta.

Osallistumismaksu

140 € / osallistuja, sisältäen koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan (tarjoilut vain Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen, Kotkantie 3, tiloissa järjestettäviin koulutuksiin. Ruskossa Konetiellä järjestettävään koulutukseen ei sisälly aamu- ja iltapäiväkahveja eikä lounasta, hinta 110 €).

Lisäksi 17 € (Liikenteen turvallisuusviraston rekisteröintimaksu) mikäli osallistut koulutuspäivään, josta merkintä on mahdollista saada. Katso lisätietoa ”Ajankohta” – ja ”Toteutustapa” – osioista yllä.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu koulutukseen sivun alareunassa olevalla sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa ilmoittautumisesta saat toimistostamme p. 08 558 47711 tai asiakaspalvelu(at)oakk.fi. Mahdollinen osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa toimistoomme viikkoa ennen koulutuksen alkua. Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Lisätietoja

OAKK:n asiakaspalvelu, p. 08 558 47711 tai asiakaspalvelu(at)oakk.fi.

Tarjouspyyntö ryhmille

Jätä tarjouspyyntö
Takaisin edelliselle sivulle