UUSI URA- koulutus ICT-alan tuotantotyöntekijöille, ESR

Ajankohta

8.6.2017, kesto Enintään 120 pv

Kuvaus

Haluatko tutustua uuteen alaan tai täydentää omaa osaamistasi ? Nyt sinulla on mahdollisuus täydentää ammattiosaamistasi omien tarpeiden ja kiinnostuksesi mukaisesti!

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti Pitkäaikaistyöttömyyden ehkäisy Pohjois-Pohjanmaalla avaintoimialaoilla- ESR hankkeen (pitkoshanke) kohderyhmään kuuluvat ICT-alan tuotannon työnhakijat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatteihin. Toissijaisena kohderyhmänä ovat koulutukseen soveltuvat ja pitkään työttömänä olleet TE-toimiston asiakkaat, joiden ammatillinen koulutus ei vastaa nykyisiä työelämän tarpeita tai koulutus on vanhentunut.

Lisätiedot

Koulutus alkaa 10 päivän yhteisellä orientaatiolla jossa kartoitetaan opiskelijan lähtötilanne, opiskeluvalmiudet sekä laaditaan HOPS eli henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Koulutuksen sisältö ja kesto räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa vähintään kaksi tutkinnon osaa.

Orientaatiojakson jälkeen opiskelijalle on mahdollisuus suorittaa tutkinnon osia hotelli-, ravintola- jacateringalalta, ravintolakokin ammattitutkinnosta, myynnin ammattitutkinnosta, kiinteistöpalvelujen perustutkinnosta, kotityö- ja puhdistuspalvelualan perustutkinnosta, sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta, rakennuslana perustutkinnosta, talonrakennuslan ammattitutkinnosta, talonrakennuksen osaamisala tai kone- ja metallialan perustutkinnosta. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa vähintään kaksi tutkinnon osaa.

Koulutuksen yhteyshenkilö Tuija Huovinen, tuija.huovinen@oakk.fi, 044 703 7773

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

40

Takaisin edelliselle sivulle