UUSI URA -koulutus ICT-alan tuotantotyöntekijöille, ESR

Hakuaika päättyy

14.08.2017

Ajankohta

28.8.2017, koulutuksen kesto enintään 120 pv

Kuvaus

ICT-alan tuotantotyö takana? Työnhaku pitkittynyt ? Räätälöityä koulutusta aloille, joilla työntekijöitä tarvitaan!

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti Pitkos-hankkeen (ESR) kohderyhmään kuuluvat ICT-alan tuotannon työnhakijat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatteihin. Toissijaisena kohderyhmänä ovat koulutukseen soveltuvat ja pitkään työttömänä olleet TE-toimiston asiakkaat, joiden ammatillinen koulutus ei vastaa nykyisiä työelämän tarpeita tai koulutus on vanhentunut.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö ja kesto räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti!

Koulutus sisältää 10 päivän orientaatiojakson sekä noin varsinaisen ammatillisen osuuden, joka kestää noin 5 kuukautta.

Orientaatiojakson jälkeen opiskelijalle on mahdollisuus suorittaa tutkinnon osia hotelli-, ravintola- ja catering alan perustutkinnosta, ravintolakokin ammattitutkinnosta, myynnin ammattitutkinnosta, kiinteistöpalvelujen perustutkinnosta, kotityö- ja puhdistuspalvelualan perustutkinnosta, sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta, rakennusalan perustutkinnosta, talonrakennuslan ammattitutkinnosta, talonrakennuksen osaamisala tai kone- ja metallialan perustutkinnosta. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa vähintään kaksi tutkinnon osaa. UUSI URA- työvoimakouilutus sisältää valitsemallasi alalla tarvittavat työelämän lupa- ja korttikoulutukset

Koulutukseen sisältyy työssäoppiminen, jolloin opiskelijalla on mahdollisuus näyttää osaamistaan, verkostoitua työelämässä ja edistää omaa työllistymistään. Työssäoppiminen toteutetaan henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaisesti.

Lisätietoa saat infosta ja koulutuksesta osoitteessa http://www.oakk.fi/lentoon/

Koulutuksen yhteyshenkilö Tuija Huovinen, tuija.huovinen@oakk.fi, 044 703 7773

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

21

Takaisin edelliselle sivulle