Valmistustekniikkaa insinööreille

Hakuaika päättynyt

18.01.2018

Ajankohta

05.02.2018, kesto enintään 120 pv

Kuvaus

Metallialan yritykset tarvitsevat jatkuvasti monipuolisia työntekijöitä yrityksiinsä. Kouluttaudu nyt täydennyskoulutuksen kautta metallialan työtehtäviin!

Valmistustekniikkaa insinööreille on tarkoitettu täydennyskoulutukseksi työttömille tai työttömyysuhan alaisille insinööreille. Kyseessä on erittäin käytännönläheinen koulutus eri valmistustekniikoista ja niiden käytön suunnittelusta. Koulutuksen tarkoituksena on tarjota opiskelijoille syventävää oppia eri valmistustekniikoiden menetelmäsuunnittelusta ja kappaleiden valmistustavoista siten, että opiskelijoilla on paremmat valmiudet työllistyä suunnitteluosaamista tarvitseviin yrityksiin.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat alan koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin.

Lisätiedot

Tervetuloa koulutuksen infotilaisuuteen tiistaina 16.1.2018 klo 14.00, Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy, Kotkantie 3, ovi A4.

Huom! Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n (OAKK) koulutustoiminta on siirtynyy Oulun seudun ammattiopiston toteuttamaksi 1.1.2018 alkaen.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
– CNC-koneistuksen ja CAM-ohjelmoinnin perusteet
      · Perinteisten CNC-koneiden käyttökoulutus
      · WinCAM ja MasterCAM ohjelmoinnin perusteet
– Eri valmistusmenetelmät
      · Lasersintraus
      · 3D-tulostus
      · Hitsausmenetelmät
      · Levytyökoneiden hallinta
      · Hionnat
– Menetelmäsuunnittelu perinteisessä koneistuksessa
      · Tehokkaiden työkalujen valinta ja käyttö
      · Kappaleiden kiinnitykset
      · Työstöarvot
      · Työjärjestykset
      · Toleranssien hallinta
– Kipinätyöstö
      · Lankakipinätyöstö
      · CAM-ohjelmointi (PepsiCAM)
      · Uppokipinätyöstö
      · Ohjelmointi
      · Menetelmäsuunnittelu
– Kieli- ja kansainvälistymiskoulutus
      · englanti (mahdollisuus ruotsin opiskeluun)
      · Kulttuuritietous
      · Kansainvälistyminen
– Yrittäjyyskoulutus
      · Aihealueet sovitaan yhdessä opiskelijoiden kanssa heidän tarpeidensa mukaisiksi.
– Korttikoulutukset
      · EA1, tulityökortti, työturvakortti
– Työssäoppiminen
      · 8 viikon työssäoppimisjakso yrityksissä koulutuksen lopussa

Koulutukseen sisältyy lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista. Koulutusaika on enintään 120 pv, tarkoituksenmukainen koulutusaika määräytyy laaditun henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman pohjalta.

Lisätietoja koulutuksesta: Kouluttaja Martti Hautamäki, p 044 703 7708

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN
Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, "Koulutushakemusteni tilanne" -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta[at]te-toimisto.fi

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle