Vanhus- ja vammaispalvelun avustavat tehtävät , hoiva-avustaja

Hakuaika päättynyt

06.03.2017

Ajankohta

14.11.2016, kesto 200 pv

Kuvaus

-6.3.2017: vapautunut opiskelupaikka (nyt tulee olla aiempaa osaamista).
Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat alan koulutukseen ja hoiva-avustajan tehtäviin.
Perustutkintoon valmistavan koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet hoiva-alan avustaviin tehtäviin sekä valmistaa opiskelija suorittamaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta, lähihoitaja, "Kasvun tukeminen ja ohjaus" sekä "Kuntoutumisen tukeminen" tutkinnon osien valmistavan koulutuksen sekä tutkinnon osion tutkintosuoritukset Opetushallituksen vahvistamien tutkinnon perusteiden pohjalta laaditun opetussuunnitelman mukaan. Lisäksi opiskelija suorittaa valinnaisena tutkinnon osana esimerkiksi "Asiointi- ja avustamispalveluiden tuottaminen", joka on osa kotityöpalvelujen ammattitutkinnosta.

Lisätiedot

Koulutuksen infotilaisuus 5.9. klo 12, Koillis-Suomen Aikuiskoulutuskeskuksen tiloissa Ulkutie 3, 93600 Kuusamo

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella osoitteessa http://www.te-palvelut.fi/koulutukset tai työ- ja elinkeinotoimistosta saatavalla lomakkeella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Selvitä hakemuksen Omat perustelut- kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta/miksi haet juuri tähän koulutukseen.

Koulutukseen hakijoille (haastatteluun kutsuttaville) järjestetään soveltuvuusarviointi. Soveltuvuusarvioinnissa arvioidaan hakijoiden opiskeluedellytyksiä, paineensietokykyä ja oppimiskapasiteettia (kyky-, nopeus- ja tarkkuustehtävät). Lisäksi arviointiin sisältyy persoonallisuustestejä sekä psykologin haastattelu.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
*Kaksi tutkinnonosaa Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta:
-Kasvun tukeminen ja ohjaus
-Kuntoutumisen tukeminen
*Yksi valinnainen tutkinnon osa, esim.
-Avustamis- ja asiointipalveluiden tuottaminen Kotityöpalvelun ammattitutkinnosta
*SosTer-turvakorttikoulutus, Validaatiokoulutus vanhuksen arvostavaan kohtaamiseen, EA1, Hygieniapassi ja työnhakuvalmennus sisältyvät koulutukseen

Koulutuksen kesto on yhteensä 1400 h, josta lähiopetusta 609 h, etäopetusta 231 h ja työssäoppimista 560 h.

Lisätietoja: Oulun Aikuiskoulutuskeskus, kouluttaja Tuija Huovinen (etunimi.sukunimi@oakk.fi).
Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelinnumerosta 0295 020 702. Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös Internetissä: www.te-palvelut.fi/sahkoinenasiointi > koulutushakemusteni tilanne. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.
Valintatiedot lähetetään vain postitse.

Koulutuspaikan osoite

Ulkutie 3, Kuusamo

Koulutuspaikkoja

20

Takaisin edelliselle sivulle