Vanhus- ja vammaispalvelun avustavat tehtävät maahanmuuttajille, hoiva-avustaja

Ajankohta

22.08.2016, kesto 230 pv

Kuvaus

Tervetuloa koulutuksen infotilaisuuteen 8.6.2016 klo 13.00 osoitteessa OAKK Kotkantie 3, sisäänkäynti B1 2 krs. luokka "Taito"
Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat sosiaali- ja terveysalan koulutukseen ja hoiva-avustajan tehtäviin. Koulutukseen valittavien opiskelijoiden suomen kielen taitotason tulee olla vähintään A2-B1.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta, lähihoitaja, "Kasvun tukeminen ja ohjaus" sekä "Kuntoutumisen tukeminen" tutkinnon osat,lisäksi valinnaisena tutkinnon osana esimerkiksi "Asiointi- ja avustamispalveluiden tuottaminen", joka on osa kotityöpalvelujen ammattitutkinnosta.

Lisätiedot

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
*Kaksi tutkinnonosaa Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta:
-Kasvun tukeminen ja ohjaus
-Kuntoutumisen tukeminen
*Yksi valinnainen tutkinnon osa, esim.
-Avustamis- ja asiointipalveluiden tuottaminen Kotityöpalvelun ammattitutkinnosta
*SosTer-turvakorttikouluuts, Validaatiokoulutus vanhuksen arvostavaan kohtaamiseen, EA1, Hygieniapassi ja työnhakuvalmennus sisältyvät koulutukseen
*koulutukseen sisältyy hoiva-alan suomen kielen ja ammattisanaston opetusta

-Koulutuksen kesto on yhteensä 1610 h, josta lähiopetusta 789 h, etäopetusta 210 h ja työssäoppimista 602 h.

– Koulutukseen hakijoille (haastatteluun kutsuttaville) järjestetään soveltuvuusarviointi. Soveltuvuusarvioinnissa arvioidaan hakijoiden opiskeluedellytyksiä, paineensietokykyä ja oppimiskapasiteettia (kyky-, nopeus- ja tarkkuustehtävät). Lisäksi arviointiin sisältyy persoonallisuustestejä sekä psykologin haastattelu.

Huom! Valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa.

Yhteyshenkilö/Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy: Tuija Huovinen (etunimi.sukunimi@oakk.fi).

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-palveluiden sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

20

Takaisin edelliselle sivulle