Vartijan koulutus (NAO), Oulu

Hakuaika päättyy

02.10.2017

Ajankohta

2.10.2017–22.2.2018

Hae koulutukseen!

Kohderyhmä

Koulutukseen hakeutuvan tulee olla 20–29 -vuotias ja peruskoulun suorittanut.

Lisäksi koulutukseen hakeutuvalla ei saa olla ylioppilastutkintoa tai mitään muuta toisen asteen ammatillista perus-, ammatti-, tai erikoisammattitutkintoa suoritettuna, sen sijaan tutkinnon osia saa olla suoritettuna. Koulutus kuuluu Nuorten aikuisten osaamisohjelmaan. Koulutukseen valitaan vain edellä mainitut pääsyvaatimukset täyttäviä hakijoita.

Pääsyvaatimukset

Koulutus edellyttää hyvää terveyttä ja nuhteetonta taustaa ja riittävää fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Käytännön kielitaito (englanti) katsotaan eduksi. Poliisiviranomainen selvittää koulutukseen valittujen sopivuuden vartijaksi koulutettavaksi.

Valintaprosessi ja -aikataulu

Huom! Koulutuksen järjestäjä hankkii poliisiviranomaisilta lausunnon esteettömyydestä osallistua vartijakoulutukseen niistä henkilöistä, jotka haastatteluun perusteella päätetään valita koulutukseen. Lopullinen opiskelijavalinta tehdään esteettömyyslausuntojen saapumisen jälkeen.

Ryhmäkoko

10

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa opiskelijat asiakaspalvelutaitoisiksi vartiointialan ammattilaisiksi. Koulutus antaa opiskelijoille valmiudet toimia vartijan tehtävissä vartioimisliikkeissä, kaupan alalla tai teollisuudessa. Koulutus on valmistavaa koulutusta vartijan ammattitutkinnon tutkinnon osiin. Tavoitteena on suorittaa vartijan koulutus ja saada oikeus toimia vartijan työssä. Koulutus ei johda vartijan ammattitutkintoon.

Toteutustapa

Koulutus suoritetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi työkokemus, koulutus ja ammattitaidon taso.

Koulutuspäivät: ma–pe klo 8–15.

Koulutuspaikan osoite: Kotkantie 3, Oulu

Opintojen rahoitus

Jos olet töissä, sinulle tehdään henkilökohtainen oppimissuunnitelma, joka mahdollistaa opiskelun työn ohessa.

Työttömien, yli 25-vuotiaiden on mahdollista opiskella omaehtoisessa koulutuksessa työttömyysetuudella, mikäli koulutus on päätoimista. Ota yhteyttä lähimpään työ- ja elinkeinotoimistoon ennen koulutukseen hakeutumista. Lisätietoja löydät osoitteesta www.te-palvelut.fi.

Jos olet työtön ja 20–24 -vuotias, voit rahoittaa opintosi opintotuella, asumislisällä ja/tai opintolainalla. Ole yhteydessä Kelaan ja varmista oikeutesi näihin etuuksiin ennen koulutukseen hakeutumista.

Sisältö

  • Vartijan koulutus (tutkinnon osa vartijan ammattitutkinnosta)
  • EA1
  • Voimankäytön koulutus
  • Työturvallisuuskortti
  • Perehdytys työelämäänLisäksi opiskelija suorittaa muita henkilökohtaistamisprosessissa valittuja tutkinnon osia.

Tutustu vartijan ammattitutkinnon perusteisiin.

Tutustu näyttötutkintoon

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta kohderyhmään kuuluville.

Peruutus

Mikäli koulutukseen ei hakeudu riittävästi opiskelijoita, pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää se toiseen ajankohtaan.

Yhteyshenkilöt

Kouluttaja Ville Meriläinen, p. 044 703 7724, ville.merilainen(a)oakk.fi
Kouluttaja Ari Autio, p. 044 703 7851, ari.autio(a)oakk.fi

Takaisin edelliselle sivulle