Vesityökortti, talousvesi, Oulu 2017

Tulevat koulutukset

Toteutustapa

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 8.15–16. Koulutuspaikkana toimii OAKK, Konetie 15, 90630 Oulu (Rusko).

Kohderyhmä

Talousvettä toimittavassa laitoksessa ja vesijohtoverkostoissa sekä vastaavissa työskentelevät ja veden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä suorittavat henkilöt.

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa hyväksytysti Sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskuksen osaamistesti.

Sisältö

Talousvesihygienian osa-alueet

  • Lainsäädäntö ja talousveden valvonta
  • Vedenhankinta
  • Vedenkäsittely
  • Vesijohtoverkostot
  • Huolto ja verkostojen kunnossapito, sekä käyttötarkkailu
  • veden mikrobiologiasta ja – kemiasta
  • henkilökohtainen hygienia

Huom! Talousvesihygienian testiin vastaavat aiheen yleisiin kysymyksiin, joiden lisäksi on valittava, vastaako vesilaitos- vai vesijohtoverkosto kysymyksiin. Valinta tehdään sen perusteella, millaisessa laitoksessa ja tehtävissä osallistuja työskentelee. Ilmoittaudu siitä linkistä (sivun alalaidassa), joka vastaa kumpaan aiheen (vesilaitos- vai vesijohtoverkosto) kysymyksiin haluat vastata.

Osaamistestin hyväksyttävästi suorittaneille myönnetään Sosiaali- ja terveydenhuollon  tuotevalvontakeskuksen (STTV) vesityökortti, jossa lukee suoritetun testin mukaisesti erikoistuminen vesilaitos- tai vesijohtoverkostoihin.

Osallistumismaksu

Ruskossa tapahtuvan koulutuksen hinta on 142 € /hlö (sis. alv 24%), joka sisältää koulutuksen, testin ja tutkintotodistuksen.

Myös osallistuminen pelkkään testiin on mahdollista, jolloin hinta on 98 €. Testi alkaa klo 13.00. Jos osallistut pelkkään testiin, ilmoitathan siitä etukäteen joko kouluttajalle, tai OAKK:n asiakaspalveluun p. 08 55847711.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu koulutukseen sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa ilmoittautumisesta saat toimistostamme, p. 08 558 47711 tai asiakaspalvelu(at)oakk.fi. Mahdollinen osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa toimistoomme viikkoa ennen koulutuksen alkua.  Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Lisätietoja

Kouluttaja Eemeli Kiviniemi, p. 044 703 7918, eemeli.kiviniemi(a)oakk.fi

Ryhmät

Järjestämme koulutuksia myös ryhmille, pyydä tarjous:

Jätä tarjouspyyntö
Takaisin edelliselle sivulle