Vesityökortti, talousvesi (Koulutus Torniossa)

Hakuaika päättynyt

08.05.2014

Ajankohta

10.5.2014

Toteutustapa

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Koulutus alkaa kello 9.00 ja testi pidetään kello 13.00. Koulutuspaikkana on Kemintie 11, Tornio.

Kohderyhmä

Talousvettä toimittavassa laitoksessa ja vesijohtoverkostoissa sekä vastaavissa työskentelevät ja veden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä suorittavat henkilöt.

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa hyväksytysti Sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskuksen osaamistesti.

Sisältö

Talousvesihygienian osa-alueet

  • Lainsäädäntö ja talousveden valvonta
  • Vedenhankinta
  • Vedenkäsittely
  • Vesijohtoverkostot
  • Huolto ja verkostojen kunnossapito, sekä käyttötarkkailu
  • veden mikrobiologiasta ja – kemiasta
  • henkilökohtainen hygienia

Huom! Talousvesihygienian testiin vastaavat aiheen yleisiin kysymyksiin, joiden lisäksi on valittava, vastaako vesilaitos- vai vesijohtoverkosto kysymyksiin. Valinta tehdään sen perusteella, millaisessa laitoksessa ja tehtävissä osallistuja työskentelee.

Osaamistestin hyväksyttävästi suorittaneille myönnetään Sosiaali- ja terveydenhuollon  tuotevalvontakeskuksen (STTV) vesityökortti, jossa lukee suoritetun testin mukaisesti erikoistuminen vesilaitos- tai vesijohtoverkostoihin.

Osallistumismaksu

Kotkantiellä tapahtuvan koulutuksen hinta on 170 €, joka sisältää koulutuksen, testin ja tutkintotodistuksen lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Torniossa tapahtuva koulutus maksaa 155 €, ei sisällä ruokailua ja kahveja. Huom! Katso koulutuspaikan osoite saamastasi kutsusta.

Myös osallistuminen pelkkään testiin on mahdollista, jolloin hinta on 95 €. Testi alkaa klo 13.00. Jos osallistut pelkkään testiin, ilmoita siitä sähköisessä ilmoittautumislomakkeessa ”Lisätietoja” -kohdassa.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu koulutukseen sivun alareunassa olevalla sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa ilmoittautumisesta saat toimistostamme, p. 08 558 47711 tai asiakaspalvelu(at)oakk.fi. Mahdollinen osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa toimistoomme viikkoa ennen koulutuksen alkua.  Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Lisätietoja

Kouluttaja Mikko Kemppainen, p. 044 703 7778, mikko.kemppainen@oakk.fi

Takaisin edelliselle sivulle