VTT:n märkätila-asentajan henkilösertifiointi

Ajankohta

25.02.2016, kesto 2 pv

Kuvaus

Kohderyhmä: Työttömät työnhakijat, joilla on vähintään kahden vuoden työkokemus rakennus- ja pintakäsittelyalalta ja joiden työllistyminen edellyttää koulutuksen suorittamista. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi tai tuo todistus TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Torikatu 34–40, 90100 Oulu. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

Koulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittanut omaa valmiudet suorittaa itsenäisesti märkätilojen eristystöitä, osaa käyttää oikein hyväksyttyjä ja tutkittuja vedeneristysmateriaaleja ja voi hakea VTT:ltä märkätila-asentajan sertifikaatin.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Henkilösertifiointiin liittyvät asiat

Märkätilojen rakenneratkaisut ja rakennusfysiikka

Alustalta vaadittavat laatukriteerit ja niiden tarkistaminen

Märkätiloja koskevat rakentamismääräykset ja ohjeet

Vedeneristysmateriaalit

Mattomaiset vedeneristysmateriaalit

Siveltävien mattoeristeiden asennus

Muovimatolla tehtävien vedeneristeiden asennus

Virhemahdollisuudet vedeneristystyössä

Kirjallinen koe, jonka hyväksytty suorittaminen on ehtona käytännön työnäytön antamiselle

Koulutuksen kesto on 2 päivää, lisäksi suoritetaan työnäyttö omalla työmaalla Oulun talousalueella.

Lisätietoja koulutuksesta saat koulutuksen järjestäjältä, Oulun Aikuiskoulutuskeskus, kouluttaja Jussi Kangasmaa, s-posti jussi.kangasmaa@oakk.fi, p 044 703 7900.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi –palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Voit etsiä sopivia koulutuksia ja hakea koulutukseen myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi –palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä opiskelijat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi –palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

3

Takaisin edelliselle sivulle