Ympäristöhuollon ammattitutkinto

Hakuaika päättynyt

13.08.2014

Ajankohta

25.08.2014, kesto 10 kk

Kuvaus

Koulutuksesta järjestetään Infotilaisuus 11.8. klo 11, Oulun Aikuiskoulutuskeskus, Kotkantie 3, Oulu: Kabinetit Huominen ja Tulevaisuus.

 

Kohderyhmä/pääsyvaatimukset: Työttömät ja työttömyysuhanalaiset henkilöt, joilla on työvoimapoliittinen koulutustarve ja jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat soveltuvan alan perustutkinnon suorittaneet henkilöt. Merkittävää on myös kiinnostus ympäristöhoitoalaa kohtaan.

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi/ >asioi verkossa > haussa oleva työvoimakoulutus tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella.

Koulutuksen valintahaastattelut pidetään 18.8.2014.

Lisätiedot

Koulutushakemuksen lisäksi hakijaa pyydetään lähettämään sähköpostina CV sähköpostiosoitteeseen marjut.autio@raahenaiku.fi. Sähköpostiviestin aiheeksi tulee kirjoittaa "CV Ympäristöhuollon ammattitutkinto".
CV tulee toimittaa kouluttaja Marjut Autiolle hakuajan sisällä.

KOULUTUKSEN TAVOITE:
Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset perustiedot ja valmiudet, että hän pystyy työskentelemään ympäristöhuollon tehtävissä. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet suorittaa ympäristöhuollon ammattitutkinnosta osat kiinteistöjen jätehuolto ja kierrätys, materiaalien talteenotto, toiminta jätteenkäsittelyalueella, ongelmajätehuolto, ympäristöhallinto ja laillisuusvalvonta, ympäristöriskien hallinta, haja-asutusalueiden jätevesihuolto. Tavoitteena on, että opiskelijat työllistyvät koulutuksen suorittamisen jälkeen alan työtehtäviin.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
– Orientaatio
– Yrityksen tunteminen ja toiminta
– Asiakaspalvelu
– Työsuojelu
– Ympäristönsuojelun perusteet
– Kiinteistöjen jätehuolto ja kierrätys TAI Toiminta jättenkäsittelyalueella
– Ympäristönhuollon neuvonta

Yhteyshenkilö: Raahen osaamiskeskus Oy/Kouluttaja Marjut Autio, puh. 044 439 3465. Raahan osaamiskeskus Oy järjestää koulutuksen Oulussa osoitteessa Teknologiantie 14 B, 90590 Oulu.

Koulutuksen valinta-aikatalu: Esivalinta 14.8.2014, haastattelut 18.8.2014

Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa >Koulutushakemusteni tilanne. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

TIETOA työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Teknologiantie 14 B, 90590 Oulu., Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle