Yrittäjäkoulutus nuorille verkko-opiskeluna/Kuusamo

Hakuaika päättynyt

15.09.2014

Ajankohta

25.09.2014, kesto 3 kk/60 pv

Kuvaus

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET: Työttömät, ensisijaisesti alle 29-vuotiaat työnhakijat, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista, joilla on yritysidea pohjaksi ja jotka haluavat selvittää oman yritystoiminnan mahdollisuudet tai juuri yritystoiminnan aloittaneet henkilöt. Osaamisvaatimuksena on tietotekniikan perustaidot.
KOULUTUKSEN TAVOITE: tavoitteena on antaa perustiedot yrittäjänä toimimisesta ja yrittäjyydestä sekä kannattavan yritystoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tavoitteena on, että opiskelijat aloittavat yritystoiminnan koulutuksen aikana tai sen jälkeen.

Lisätiedot

Sinä yrittäjäksi aikova tai yritystoiminnan aloittanut nuori, tule mukaan verkko-opintoina toteutettavaan yrittäjäkoulutukseen.

KOULUTUS
— antaa valmiuksia yrittäjänä toimimiseen sekä ideoita ja työkaluja oman yritysidean jalostamiseen
— lisää tietämystä omista yrittäjävalmiuksista
— antaa mahdollisuuden tarkastella yritystoiminnan käynnistämiseen liittyviä ratkaisuja eri näkökulmista
— antaa mahdollisuuden tarkastella omaa ammatillista osaamistasi, asiantuntijuuttasi, vahvuuksiasi ja urasi suuntaa ohjatusti yrittäjyyden näkökulmasta
— antaa tietoa asiakaskunnan määrittelystä ja palvelujen/tuotteen tuotteistamisesta
— saat tietoa yritystoiminnan kannattavuuteen vaikuttavista asioista ja osaat suunnitella kannattavan yrityksen toimintaa
KOULUTUKSESSA
— teet toteuttamiskelpoisen liiketoimintasuunnitelman
— voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon osan
— jokaisella opiskelijalla on oma yrittäjämentori, jonka kanssa voi keskustella yritystoimintaan ja yrittäjänä olemiseen liittyvistä asioista.

KOULUTUS SISÄLTÄÄ 38 pv etäopiskelua ja 22 pv lähiopetusta. Lähiopetuksessa 2 pv on opiskelupaikkakunnalla tapahtuvaa face-to-face-opetusta ja 20 pv Mikrosoft Lync-pikaviestiohjelman ja Moodle-verkko-opimisympäristön kautta tapahtuvaa kontaktiopetusta erilaisia some-työkaluja käyttäen. Lync on online-kokousjärjestelmä, joka mahdollistaa kokouksien, ohjaamisen ja opetuksen järjestämisen etäyhteyden kautta osallistujien sijainnista riippumatta.
 
Kouluttaja järjestää opiskelijoille tarvittavat tietokoneet ja yhteydet, kontaktipäiviä varten opiskelijan käytössä oleviin koneisiin asennetaan Lync-järjestelmä.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja toteuttamisesta antaa kouluttaja Paula Pisano/OAKK, p. 044 703 7781, etunimi.sukunimi@oakk.fi.
 

–KOULUTUKSEEN HAKEMINEN: Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ hakemuksella osoitteessa http://www.te-palvelut.fi/koulutukset tai työ- ja elinkeinotoimistosta saatavalla lomakkeella.

TIETOA työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.
Koulutushakemuksen tilannetta voi seurata myös Internetissä:
 www.te-palvelut.fi/sahkoinenasiointi > koulutushakemusteni tilanne. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Huom. Valintatiedot lähetetään vain postitse.

Koulutuspaikan osoite

Ulkutie 3, Koillis-Suomen AKK, Kuusamo

Koulutuspaikkoja

4

Takaisin edelliselle sivulle