Yrittäjäkoulutus nuorille verkko-opiskeluna/Oulu

Hakuaika päättynyt

24.09.2014

Ajankohta

25.09.2014, kesto 60 pv/3 kk

Kuvaus

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET: Työttömät, ensisijaisesti alle 29-vuotiaat työnhakijat, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista, joilla on yritysidea pohjaksi ja jotka haluavat selvittää oman yritystoiminnan mahdollisuudet tai juuri yritystoiminnan aloittaneet henkilöt. Osaamisvaatimuksena on tietotekniikan perustaidot.

KOULUTUKSEN TAVOITE: tavoitteena on antaa perustiedot yrittäjänä toimimisesta ja yrittäjyydestä sekä kannattavan yritystoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tavoitteena on, että opiskelijat aloittavat yritystoiminnan koulutuksen aikana tai sen jälkeen.
*HUOM! Hakuaikaa jatkettu 24.9.2014 saakka*

Lisätiedot

Sinä yrittäjäksi aikova tai yritystoiminnan aloittanut nuori, tule mukaan verkko-opintoina toteutettavaan yrittäjäkoulutukseen.

KOULUTUS
— antaa valmiuksia yrittäjänä toimimiseen sekä ideoita ja työkaluja oman yritysidean jalostamiseen
— lisää tietämystä omista yrittäjävalmiuksista
— antaa mahdollisuuden tarkastella yritystoiminnan käynnistämiseen liittyviä ratkaisuja eri näkökulmista
— antaa mahdollisuuden tarkastella omaa ammatillista osaamistasi, asiantuntijuuttasi, vahvuuksiasi ja urasi suuntaa ohjatusti yrittäjyyden näkökulmasta
— antaa tietoa asiakaskunnan määrittelystä ja palvelujen/tuotteen tuotteistamisesta
— saat tietoa yritystoiminnan kannattavuuteen vaikuttavista asioista ja osaat suunnitella kannattavan yrityksen toimintaa
KOULUTUKSESSA
— teet toteuttamiskelpoisen liiketoimintasuunnitelman
— voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon osan
— jokaisella opiskelijalla on oma yrittäjämentori, jonka kanssa voi keskustella yritystoimintaan ja yrittäjänä olemiseen liittyvistä asioista.

KOULUTUS SISÄLTÄÄ 38 pv etäopiskelua ja 22 pv lähiopetusta. Lähiopetuksessa 2 pv on opiskelupaikkakunnalla tapahtuvaa face-to-face-opetusta ja 20 pv Mikrosoft Lync-pikaviestiohjelman ja Moodle-verkko-opimisympäristön kautta tapahtuvaa kontaktiopetusta erilaisia some-työkaluja käyttäen. Lync on online-kokousjärjestelmä, joka mahdollistaa kokouksien, ohjaamisen ja opetuksen järjestämisen etäyhteyden kautta osallistujien sijainnista riippumatta.
 
Kouluttaja järjestää opiskelijoille tarvittavat tietokoneet ja yhteydet, kontaktipäiviä varten opiskelijan käytössä oleviin koneisiin asennetaan Lync-järjestelmä.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja toteuttamisesta antaa kouluttaja Paula Pisano/OAKK, p. 044 703 7781, etunimi.sukunimi@oakk.fi

–KOULUTUKSEEN HAKEMINEN: Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ hakemuksella osoitteessa http://www.te-palvelut.fi/haussa oleva tyovoimakoulutus tai työ- ja elinkeinotoimistosta saatavalla lomakkeella.

TIETOA työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.
Koulutushakemuksen tilannetta voi seurata myös Internetissä:
 www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa > koulutushakemukseni tilanne. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Huom. Valintatiedot lähetetään vain postitse.

Koulutuspaikan osoite

Nahkatehtaankatu 2, Oulu

Koulutuspaikkoja

9

Takaisin edelliselle sivulle