• Olet tässä:
  • Etusivu
  • Myötätuulessa – OAKK 45 vuotta!

Myötätuulessa – OAKK 45 vuotta!

myotatuulessa_mainos

Virkistystä, verkostoitumista ja uusia tuulia!
1.10.2015 klo 14–18
Ravintola Nallikari, Oulu

Tule mukaan tapahtumaan, joka tuottaa hyvää mieltä itsellesi ja muille. Tarjoilemme viihdettä, vinkkejä ja mukavaa yhdessäoloa sekä makoisan buffetin. Osallistumismaksulla 45 € /hlö tuet samalla Oulun Kriisikeskuksen toimintaa.

Tapahtumassa mukana Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n Hierojaklinikan opiskelijat, jotka tarjoilevat kevyitä niskahartiahierontoja suoraan istumapaikoille.

Vierailevana tähtenä esiintyy pääministeri Juha Sipilä videotervehdyksen muodossa!

Tilaisuuden juontaa OAKK:n asiakkuuspäällikkö Eija Hämäläinen.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 25.9.

p

Ohjelma 
14.00Ilmoittautuminen ja iltapäiväkahvi. Mahdollisuus tutustua esittelypisteisiin.
14.30Tervetuloa!
Susanna Maunu

Jokainen laiva tarvitsee osaavan miehistön.
Kari Vimpari, JMC Engine Oy

Miten Pipelife on onnistunut luovimaan tiensä tähtien joukkoon?
Mia Siltala, Pipelife Finland Oy

Markkinoinnin merimerkeillä vältät myynnin karikot.
Vesa Tornberg, Laturi Corporation
15.30Tähdet meren yllä - musiikin menestystarinoita 45 vuoden ajalta.
Musiikkitoimittaja Jake Nyman
16.30Buffet aukeaa. Mahdollisuus tutustua esittelypisteisiin.
17.30Osallistumismaksujen luovutus hyväntekeväisyyskohteelle, Oulun seudun Mielenterveysseura ry:lle.
Eero Pentti ja Susanna Maunu
18.00Tilaisuus päättyy.

p

Säkenöivä esiintyjäkaarti

jake_nyman_web_pieniJarmo Juhani ”Jake” Nyman on suomalainen musiikkitoimittaja ja tietokirjailija, joka on tullut tunnetuksi etenkin Ylen kevyen musiikin kanavilla sunnuntaiaamuisin lähetetystä radio-ohjelma Onnenpäivästä. Muita Nymanin toimittamia radio-ohjelmia ovat olleet Nuorten sävellahja, Pop eilen – tänään, Ennenkuulumattomat, Kovan päivän ilta, Rockradio, Sokkotreffit, Kersantti Pippuri ja Tähtisumua. Nymanin aikaansaannoksia on ollut myös Suomen viikon myydyimmistä levyistä laadittu lista, jota julkaistiin Ylen Radiomafiassa vuodesta 1991 alkaen, nykyisin nimellä Suomen virallinen lista.
vesa_tornberg_web_pieniVesa Tornberg on energisoivia työkaluja työhyvinvointiin kehittävän Laturi Corporationin toimitusjohtaja. Laturin tuotteet, kuten patentoitu Energiatesti™, edustavat hyvinvointialan uusinta tietotaitoa ja teknologiaa. Tornberg kiteyttää puheenvuorossaan keskeisimmät markkinoinnin merimerkit, jotka Laturin toiminnassa on havaittu toimiviksi ja tärkeiksi.
mia_siltala_web_pieniMia Siltala toimii projektipäällikkönä Pipelife Finland Oy:ssä vastuullaan henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvointi. Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja ja yksi Suomen parhaista työpaikoista 2015. Menestyminen Great Place to Work® Institute Finlandin kilpailussa osoittaa, että myös perinteinen tuotannollinen yritys voi olla loistava työpaikka, jossa työntekijät viihtyvät ja saavat aikaan hyvää tulosta.
kari_vimpari_web_pieniKari Vimpari toimii teknisenä johtajana JMC Engine Oy:ssä, joka on kone- ja laitevalmistajien sopimusvalmistuskumppani. Yritys tuottaa korkean automaatiotason ja erityistä ammattitaitoa vaativaa koneistuksen sekä järjestelmien kokoonpanon palvelua. Puheenvuorossaan Kari Vimpari kertoo, miten kouluttamiseen ja osaamisen kehittämiseen panostaminen on parantanut yrityksen mahdollisuuksia saada pitkäaikaisia sopimuskumppaneita.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 25.9.

p

Hyväntekeväisyyskohde

Tapahtuman osallistumismaksut 45€/henkilö lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyyskohde on Oulun Kriisikeskus, joka tukee yksilöitä ja perheitä odottamattomissa tai haastavissa elämäntilanteissa. Oulun Kriisikeskuksen toimintaa ylläpitää Oulun seudun Mielenterveysseura ry (OSMS), joka on Oulussa ja sen ympäristössä toimiva Suomen Mielenterveysseuran (SMS) paikallinen jäsenyhdistys.

”Kriisikeskukseen voi hakeutua asiakkaaksi kun on kohdannut odottamattoman, järkyttävän tapahtuman tai haastavan elämäntilanteen ja kun omat selviytymiskeinot eivät riitä. Työskentelytapamme tähtää yhdessä asiakkaan kanssa hänen voimavarojen vahvistamiseen, selviytymiskeinojen löytymiseen ja arjessa pärjäämiseen tulevaisuuteen suuntautuen.”
www.oulunkriisikeskus.fi

Hyvää tekemään ilmoittautuneet:

Attendo Lehtorannankoti
Coor Service Management LP Oy
Ginolis Tools Oy
Ilpo Mäki
KL Mechanics Oy
Laboratorio Uleåborg
Lisor Oy
Muksun Maailma Oy
Net Man Oy
Oulu Business Networks
Oulun evankelisluterilainen seurakuntayhtymä
Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry
Oulun Yrittäjät ry
Oulunseudun Yrittäjänaiset ry
Palvelumuotoilu Palo Oy
Päiväkoti Mansikkamaa Oy
Toimistopartneri Oy
Uniresta Oy
Valtteri Tervaväylä
Virpiniemen liikuntaopisto

Lisätiedot tapahtumasta:

Susanna Kiviniemi p. 044 703 7789, susanna.kiviniemi(a)oakk.fi
Eija Hämäläinen, p. 044 703 7899, eija.hamalainen(a)oakk.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 25.9.