• Olet tässä:
  • Etusivu
  • OAKK uudisti ilmeensä

OAKK uudisti ilmeensä

logo_kuva

Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy (OAKK) on uudistanut visuaalisen ilmeensä lanseeraamalla uuden logon ja nettisivut. Uudistus on lähtenyt liikkeelle OAKK:n arvoista – asiakasläheisyys, avoimuus, oikeudenmukaisuus, tavoitteellisuus ja vastuullisuus. Uudella ilmeellä on haettu raikkautta, keveyttä sekä asiakasystävällisyyttä kaikissa viestintäkanavissa.

”Olen erittäin ilahtunut ja innostunut siitä, että niin monet talomme omista opiskelijoista ja työntekijöistä ovat halunneet antaa kasvonsa OAKK:n uudelle ilmeelle. Visuaalisessa ilmeessämme isona kulmakivenä toimivat henkilökuvat, joissa esiintyvät henkilöt ovat kaikki omia opiskelijoitamme ja työntekijöitämme”, kommentoi OAKK:n rehtori Susanna Maunu.

Uusi logo tuo esille organisaation uuden päävärin turkoosin, kertoen raikkaudesta ja lähestyttävyydestä. Vanhoja ja perinteikkäitä piirteitä on logon suunnittelussa myös pyritty säilyttämään ja näin kunnioittamaan organisaation pitkää historiaa.

OAKK:n uusi visuaalinen ilme näkyy monessa. Suurimman muutoksen sidosryhmät huomaavat uudistuneissa nettisivuissa. Uudet nettisivut palvelevat eri käyttäjäryhmiä entistä paremmin ja selkeämmin. Työ uudistuneiden nettisivujen osalta jatkuu vielä läpi koko kevään. Uudistuksen kantavana arvona on ollut kestävä kehitys – visuaalinen ilme uudistuu eri materiaalien osalta porrastetusti. OAKK:n oman henkilökunnan lisäksi projektissa on ollut vahvasti mukana oululainen mainostoimisto Laboratorio Uleåborg.

Lisätietoja antaa rehtori Susanna Maunu, p. 044 703 7961, susanna.maunu(a)oakk.fi

Palautetta uudistuneesta ilmeestä ja uusista nettisivuista voit antaa täältä.