• Olet tässä:
  • Etusivu
  • OAKK:n vuoden opiskelija, kouluttaja ja OAKKlainen 2016

OAKK:n vuoden opiskelija, kouluttaja ja OAKKlainen 2016

Oulun Aikuiskoulutuskeskuksessa valittiin jälleen vuoden aikuisopiskelija, vuoden kouluttaja ja vuoden OAKKlainen 2016.

OAKK:n vuoden aikuisopiskelijaksi valittiin Roosa Rantala (sosiaali ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja). Roosa kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti ja kunnioittaa toisten mielipiteitä. Hän on aina iloinen ja ajattelee positiivisesti – siten hän luo myös ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Roosa on aina valmis auttamaan muita ja kannustaa eteenpäin opinnoissa. Myös omissa opinnoissaan hän on kehittynyt huimasti kahden vuoden aikana. Nyt opintojen loppusuoralla huomaa, kuinka hänen itsevarmuutensa on lisääntynyt. Roosa on ottanut opinnot tosissaan, ja lähihoitajan ammatti sekä ihmisläheinen työ on selvästi hänelle kutsumusala.

Vuoden OAKK:n aikuiskouluttaja on Ville Meriläinen (turvallisuusala). Ville on ollut esimerkillinen kouluttaja ja saanut erinomaiset opiskelijapalautteet opetuksestaan. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on kokemusta turvallisuusalasta, ja hän on antanut hyviä esimerkkejä vartijan työstä myös kokeneemmille kouluttajille. Villellä on erinomaiset työelämäyhteydet, ja hän hankkii mahdottomiltakin tuntuvissa tilanteissa opiskelijoille työssäoppimispaikat. Meriläinen on suorittanut opettajan pedagogiset opinnot ja näyttötutkintomestarikoulutuksen reilun vuoden sisällä, ja hakeutunut turvallisuusalan jatkokoulutuksiin. Ville tulee toimeen kaikkien kanssa työyhteisössä.

Vuoden OAKKlainen on asiakkuuspäällikkö Eija Hämäläinen. Hän on kaikkea sitä, mitä vuoden OAKKlaisen kriteereissä mainitaan. Eija toimii arvojemme mukaisesti: hän on palvelualtis, hänellä on aikaa aidosti kuunnella ja auttaa sekä asiakkaita että työkavereita. Eija jakaa avoimesti osaamistaan ja tietoaan koko työyhteisön hyväksi. Hän ottaa vaikeatkin asiat esille ja haluaa ratkaista niitä yhteistyön avulla. Eija on ylpeästi OAKKlainen: vastuullinen, tavoitteellinen, päämääriin sitoutuva ja tekee aina parhaansa. Eija on tehnyt huikeaa työtä Sillanrakentaja –projektissa, jossa haastateltiin 2500 pk-yrittäjää reilun vuoden aikana Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston toimeksiantamana.

Paljon onnea kaikille valituille!