• Olet tässä:
  • Etusivu
  • OAKK:n vuoden aikuisopiskelija, kouluttaja ja OAKKlainen 2015 valittu!

OAKK:n vuoden aikuisopiskelija, kouluttaja ja OAKKlainen 2015 valittu!

Oulun Aikuiskoulutuskeskuksessa valittiin jälleen vuoden aikuisopiskelija, vuoden kouluttaja ja vuoden OAKKlainen 2015.

Vuoden aikuisopiskelijaksi valittiin Tarja Aspegren (koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto). Tarja on vaihtanut alaansa rohkeasti kaupalliselta alalta erityislasten ja -nuorten ohjaamisen pariin. Hän on selviytynyt opinnoistaan erinomaisesti henkilökohtaista opiskeluohjelmaansa noudattaen. Tarja on sitkeä opiskelija, jonka teoreettinen ja käytännöllinen osaaminen opinnoissa yhdistyvät hienolla tavalla. Ryhmässä hän on toisia tukeva, auttava ja asiantunteva henkilö. Hän on saanut myös työelämästä upeita palautteita.

Vuoden OAKK:n aikuiskouluttaja on Kari Hihnala (maarakennusala). Kari saa kiitosta opiskelijoilta ja tartuttaa positiivisen oppimisen innostuksen. Hän jakaa ja ylläpitää omaa osaamistaan sekä haluaa kehittää koulutusten toteutustapaa.  Työelämäkumppanit arvostavat hänen luotettavuuttaan ja kykyään tuoda esille monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia OAKK:n kanssa.  Kari on kouluttanut OAKK:lla jo 35 vuotta ja sitoutunut työhönsä. Hän on saanut erinomaisia palautteita, kuten kouluttajan asiantuntemuksesta keskiarvon 4.6, arviointiasteikolla 1-5.

Vuoden OAKKlainen on Ulla Pirkola (ravintola Killingin kokki). Ulla Pirkola on loistava asiakaspalvelija, joka tekee tärkeää työtä rauhallisesti ja itseään korostamatta. Hänellä on haastava tehtävä miellyttää noin sataa päivittäistä ruokailijaa, joilla kaikilla on omat mieltymyksensä. Ulla kuuntelee asiakkaiden toiveita, auttaa työkavereita ja tekee joka päivä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Kestävän kehityksen hengessä Ulla on pyöräillyt kesät ja talvet pitkät työmatkansa. Ulla on ravintola Killingin hymyilevä tehopakkaus!

Valitut palkittiin Oulun Aikuiskoulutuskeskuksessa avoimien ovien päivänä 21.9.