Yleisohjeita Moodle -oppimisalustan käyttöön

Voit käyttää alustaa paikasta ja ajasta riippumatta, mikäli sinulla on nettiyhteys ja sopiva laite käytössäsi. Moodle toimii selaimen kautta tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneella.

Digitaalisen oppimateriaalin käyttö

Opiskelijan valmistama aineisto: OAKK:lla on oikeus käyttää opiskelijan valmistamia aineistoja vain sen opintojakson opetuksen yhteydessä, jolle opiskelija osallistuu ja vain sen ajan, jonka opiskelija opiskelee kyseisellä opintojaksolla. Jos OAKK käyttää opiskelijan aineistoa muualla, tehdään siitä opiskelijan kanssa erillinen kirjallinen sopimus. OAKK:n tarjoama oppimateriaali: Perehdy Kopioston kopiointi-/digilupaan sivulla Kopiointi ja teosten digitaalinen käyttö aikuiskoulutuksessa.

Sosiaalisen median käytön ohjeistus opiskelijoille

OAKK suosittelee sosiaalisen median hyödyntämistä oppimisessa, verkostoitumisessa ja työnhaussa. Noudata seuraavia ohjeita sekä oman ammattialasi eettisiä rajoja ja periaatteita sosiaalisessa mediassa toimiessasi. Selvitä myös, miten työssäoppimis-/työpaikkasi ohjeistaa sosiaalisen median käyttöä. Sosiaalisessa mediassa olet tuoreimman tiedon lähteillä. Opi muilta ja muiden kanssa sekä jaa oppimaasi. Julkaise, osallistu ja jaa harkitusti. Kerran internetiin laitettua voi olla mahdoton…

Lue lisää

OAKKwikit.netin käyttöohjeet

OAKKwikit.net on Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen wikialusta, jota hyödynnetään oppimisessa ja ohjauksessa sekä erilaisissa yhteistyötarpeissa. Wikin käyttöohjeet löydät osoitteesta: http://ohjeet.oakkwikit.net/.

Moodle mobiilisti

Moodlea voi käyttää myös älypuhelimella ja tabletilla siihen tarkoitukseen luodulla appsilla. Sovellus löytyy sovelluskaupasta nimellä moodlemobile. Syötä sovellukseen Moodlen osoite: moodle2.oakk.fi Sovellus sopii enemmän ajankohtaisten tiedotteiden selaamiseen ja lukemiseen, kuin varsinaisten tehtävien tekemiseen ja palauttamiseen.