Cxense Display

LAMP 3 – LEONARDO ADULT STUDENT MOBILITY POOL

OAKK on mukana Leonardo da Vinci –hankkeessa 1.6.2009 – 31.5.2011, jonka kautta opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa 4-8 viikon pituinen työssä oppimisjakso ja ulkomailla apurahan turvin. Myös opettajilla on mahdollisuus hakeutua viikoksi asiantuntijavaihtoon. Usein jakso sijoittuu samaan paikkaan opiskelijoiden kanssa, koska hankkeessa pyritään kehittämään työssäoppimisen käytäntöjä sekä parantamaan mahdollisuuksia suorittaa tutkintotilaisuuksia ulkomailla.

Hanketta koordinoi AIKE International Oy ja siinä on mukana 10 aikuiskoulutusorganisaatiota Suomessa sekä parikymmentä yhteistyökumppania ulkomailla.

Tavoitteet:

  •  Luoda pysyvyyttä ja jatkuvuutta ammatillisessa koulutuksessa olevien aikuisten opiskelijoiden kansainvälisille työssä oppimisjaksoille siten, että ne olisivat luonteva osa aikuisten ammatillista koulutusta. Samalla halutaan parantaa tutkintosuoritusten toteuttamisen mahdollisuuksia ulkomailla.
  • Taata jatkuvuus kouluttajien, muun opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä oppilaitosten työelämäkumppanien omaan alaan liittyville kansainvälisille vaihdoille, työelämäjaksoille ja kansainvälisille kontakteille.

Toimenpiteet:

Organisoi opiskelijoiden ja kouluttajien kansainvälistä vaihtomahdollisuutta.

Rahoittaja:

CIMO

Yhteystiedot:

OAKK / Asiakaspalvelu
p. 08 558 47711
asiakaspalvelu(at)oakk.fi
AIKE
Marja Suomaa
+358 40 503 7335
marja.suomaa(at)aike.fi

Takaisin projektilistaan